Artipoppe Argus Blue Quartz 1

Artipoppe

I did it!

Vrijdag was mijn Lucky Day! Ik zat achter de computer, de Etsy website van Artipoppe in de gaten te houden waar ik eerder dit blogje al over schreef. Ik voelde op dat moment dat er een release zou komen, ja echt waar! En dus drukte ik op F5, heel vaak achter elkaar.

Argus Blue Quartz

Ineens stonden ze er. Artipoppe’s Argus Blue Quartz, slechts 11 stuks. Ik had ’s middags nog in een andere Etsy shop geoefend met een product in mijn mandje doen en dan afrekenen via PayPal dus ik wist hoe het moest. En ik was snel genoeg dit keer, want… ik heb een Artipoppe draagdoek gekocht!

  ‘‘Joehoe’’

Ik sprong letterlijk van mijn stoel en riep luid  ‘‘Joehoe!!’’ Mijn dochter van 6 jaar heeft me nog vaak nagedaan dit weekend, zó grappig vond ze het er uit zien. Één van de 11 draagdoeken weten te bemachtigen, ik was best trots op mezelf! En dat zonder page monitors (een systeem op je computer waarbij er een soort van alarm af gaat als er en nieuwe draagdoek in de shop verschijnt) of andere hulpmiddelen. Ik was superblij. En toen begon ik na te denken. De draagdoek zou zaterdag verzonden worden, op maandag komt er vaak geen post, op dinsdag is het Koninginnedag én we zouden er een paar dagen niet zijn volgende week. De oplossing was snel gevonden, ik wilde hem gewoon halen!

Mrs. ArtipoppeArtipoppe

Ik mailde naar Mrs. Artipoppe herself met de vraag of ik de draagdoek ook op mocht halen en dat was goed. En zo vertrok ik zaterdagochtend rond 10.00 uur voor een rit van 1,5 uur enkele reis. Van Limburg reisde ik naar Utrecht voor mijn draagdoek. En oh wat was hij mooi en zacht. Blue Quartz was niet DE doek waar ik voor ging, maar ik ben er dolblij mee. Hij kleurt érg mooi bij Jasmijns ogen, draagt heerlijk en is werkelijk prachtig. Mrs. Artipoppe en ik dronken een kop thee, kletsten wat over draagdoeken en daarna ging ik met mijn 2 jongste meiden én Argus Blue Quartz weer richting Limburg.

Aaien

Op de terugweg lag de doek naast me en ik kon het niet laten om hem af en toe even te aaien. Hij is zo mooi! Jasmijn heeft de draagdoek ook al goedgekeurd. Maandag vertrekt het team van Durftedragen.nl naar Parijs om daar wat mooie draagfoto’s en -filmpjes te maken. En natuurlijk mag Argus Blue Quartz ook mee!

Nog meer klikdrang?

Ik dacht als ik één Artipoppe draagdoek heb geklikt is het wel over. Dan vind ik het prima. Nee dus. Ik wil tóch proberen om de groene of paarse variant nog te bemachtigen, waarbij ik een lichte voorkeur heb voor de groene. De vorige keer heeft het geholpen, dus ik vraag het nog een keer. Duimen jullie mee?