Artipoppe 4

Artipoppe

Artipoppe

Artipoppe is een nieuw draagdoekmerk van Nederlandse bodem. Draagdoeken gemaakt van Egyptisch katoen, linnen en kasjmier… dat klinkt al fantastisch toch? Toen ik de foto’s zag vond ik ze er ook nog eens fantastisch uit zien en ik ben er van overtuigd dat ze ook héérlijk zullen dragen.

De ontwikkeling van Artipoppe

Ik volgde de ontwikkeling van Artipoppe niet eens dagelijks, zoals vele anderen wel deden, wel keek ik af en toe eens op de website van Artipoppe maar deze bleef offline. Ongeveer één keer per dag keek ik op hun Facebook pagina en verlekkerde me aan de prachtige draagdoeken die er zouden gaan komen. Maar verder deed het me nog niet veel.

Argus Hot Pink

Vanmiddag was het dan ineens zo ver. De eerste draagdoek van Artipoppe werd gereleased, Argus Hot Pink. Niet via de website, maar via Etsy, omdat de website nog steeds niet optimaal werkt. Ik miste het natuurlijk, er waren er ook ‘maar’ 19 te koop. Het begon te kriebelen bij me, want zo’n mooie draagdoek zou ik héél graag toevoegen aan mijn collectie! Ik besloot om vandaag de website van Artipoppe én de Etsy site op mijn laptop open te laten staan en heb heel wat keren op F5 gedrukt. Nu klink ik behoorlijk als een ADDV’er en ik moet zeggen, zo voelde ik me vandaag ook. Het was écht spannend, zou er nog een release komen vandaag? Niemand die dat wist.

Artipoppe

Argus Revo

Terwijl ik vanavond voor de zoveelste keer op F5 drukte was ineens de shop gevuld met de volgende release: Argus Revo. Ik voelde mijn hart sneller kloppen en deed een draagdoek in maat 6 in mijn winkelmandje. Iets in me zei ‘‘sneller, sneller’’!! Dat had ik geleerd uit de 3 blogs die ik over ADDV’ers schreef. Ik klikte dus snel op betalen en werd doorgestuurd naar PayPal.

PayPal

Voer uw wachtwoord in… oh help wat was mijn PayPal wachtwoord ook al weer? Binnen 2 seconden wist ik het en ik was ingelogd. ‘‘Dat moet sneller, dat moet sneller’’. Mijn hart bonste in mijn keel. Ik drukte op betalen en kreeg te zien ‘‘Dit product is uitverkocht’’.

ArtipoppeADDV?

Aaargh, wat baalde ik! Ik was zó dichtbij. Ondertussen keek ik nog eens op Facebook en zag nu ook een berichtje staan dat er weer een doek gereleased was. Slechts 10 van deze mooie draagdoeken waren er. Ik heb nog een paar kansen over, kijk maar eens naar die mooie foto waar ze allemaal op staan. Wat zou ik graag een Artipoppe Argus Oz -de groene- of de Artipoppe Argus Ink -de paarse- willen hebben. Ik voel me een klein beetje ADDV’er nu hoor, alhoewel ik niet zo heel Anoniem ben hier en de A staat voor Anoniem natuurlijk. Maak er dan maar van Artipoppe Draagdoek Verslaafde. Want ik wil er écht -minstens- één aan mijn stash toevoegen. En dat gevoel heb ik lang niet gehad bij een bepaalde draagdoek of een bepaald merk.

Duimen jullie voor me dat het me gaat lukken?