ByKay Draagcover | Winactie 34

ByKay draagcover

Foto: Tony Taylor Stock

Je wilt lekker met je baby in de draagdoek naar buiten, maar wat trek je hem aan? Altijd een dilemma. Een gouden regel: nooit té veel. Zelf vinden we het ook niet prettig als we het té warm hebben. En aangezien je baby het je niet kan vertellen mag jij het voor hem bedenken.

Knopen over of onder de jas?

En dan komt het volgende dilemma. Knoop je je baby over je jas heen? Of is je baby nog zo klein dat hij nog nét onder je eigen jas past? Of past hij niet onder je eigen jas maar wel onder dat fijne grote jack van je partner? Vooral dat laatste is een veel gekozen oplossing. Best handig, maar nou niet bepaald charmant. Herkenbaar? Een draagdoek knopen is niet moeilijk, een draagdoek over je jas knopen is een stuk lastiger. Bij een dikke winterjas is het zelfs bijna niet te doen. Daarom is het zo fijn dat er een handige oplossing is: een draagcover!

ByKay DraagcoverByKay draagcover

De ByKay draagdoeken, wie kent ze niet?
De rekbare draagdoeken en de stoere geweven Denim draagdoeken zijn razend populair! Deze 2 draagdoeken zijn de basis van de ByKay draagcover. De ene kant van de ByKay draagover is een darkjeans of stonewashed denim (mét zakje om je handen in warm te houden). De andere kant is een jersey met keuze uit 6 verschillende designs.
Handig, warm én stylish!

Jasje voor je draagdoek

Wanneer je een ByKay draagcover hebt hoef je niet meer na te denken over wat je je kindje aandoet als je naar buiten gaat. Kindje in de draagdoek, de cover er over heen en klaar!
De cover is een soort jasje voor je draagdoek en zo houd je je kindje lekker warm en bescherm je hem tegen kou en wind. Je doet je eigen jas aan, eventueel een shawl om en je kunt zó de deur uit. Doordat je je kindje op je buik draagt delen jullie elkaars lichaamswarmte, jouw rug blijft warm door je eigen jas de rug van je kindje door de draagcover. Ideaal dus!

Een draagcover is een stuk goedkoper om aan te schaffen dan een draagjas want ze zijn al verkrijgbaar vanaf € 49,95. Nog een groot voordeel ten opzichte van de duurdere draagjas: de draagcover is universeel. Dat betekent dat ook je eventuele partner, opa of oma de draagcover kan gebruiken.

WinactieByKay Cover

Draagdoek.nl geeft een classic cover weg waarbij je mag kiezen uit een jongens- of meisjesvariant!
Wil jij zo’n prachtige draagcover en voortaan met je baby warm en stylish over straat? Lees dan snel verder.

Wat moet je hier voor doen?

1) Laat onder deze blog je reactie achter waarom JIJ deze cover graag zou willen winnen.

2) Mail ons een foto waarop je je kindje buiten in de draagdoek of ergonomische drager draagt. Het maakt niet uit of dat in de zomer of winter is en met of zonder draagcover. Met het insturen van de foto ga je er mee akkoord dat we deze in de komende periode een keer op de website plaatsen.

3) Geef in diezelfde mail antwoord op de volgende vraag. Hoeveel opdrukken zijn er beschikbaar van de ByKay cover?

De winnaar wordt uit alle reacties gekozen op donderdag 23 januari a.s.
Reageer dus vóór die tijd en vergeet niet ook je foto en antwoord te mailen naar info@www.durftedragen.nl o.v.v. ByKay draagcover winnen.

De winnaar is bekend, van harte gefeliciteerd Corinne!

Winnaar