Christel & Diederick 0

Christel & Diederick

Wij genieten énorm van het dragen!
Christel (26) en Diederick (33), ouders van Milan (2) en Eva (6 maanden).
Zij hebben 2 draagdoeken en 2 SSC’s – dragen sinds 1 jaar en 2 maanden.

Leeftijd van onze kindjes op deze foto:
Milan is 2 jaar en Eva is hier 6 maanden.

Draagdoek en ergonomische drager die wij op deze foto gebruiken:
Hop-Tye Miami en Mei Tai.

Waar is deze foto genomen:
In de Apenheul.

Wat vinden wij zelf leuk aan deze foto:
Dat niet alleen onze kinderen maar ook wij enorm genieten van het draagplezier en de extra mogelijkheden die het met zich meebrengt. O.a. het beklimmen van bruggetjes en andere paden die niet geschikt zijn voor buggy’s.

Favoriete draagdoek:
Oscha en de Hop-Tye.

Raarste opmerking die ik (al dragend) ooit kreeg:
“Dat ziet er oncomfortabel uit!” Mijn dochter lag heerlijk tegen mij aan te slapen, ik zag t als zeer comfortabel.

Mijn mooiste draagervaring (Christel):
Door een pittige bekkeninstabiliteit heb ik een fijn draagconsult afgenomen bij ons vlakbij in Beekbergen en mocht ik 5 maanden na de geboorte mijn dochter echt verantwoord bij me dragen. Doordat ik hier zo lang naar uit had gekeken was dit een zeer waardevol moment! En nu steeds als het kan draag ik Eva of Milan overal mee naartoe, het geeft zoveel vrijheid!

DRaagmama en draagpapa in de spotlights