Draagwandeling in Weert 5

Draagwandeling

Draagwandeling Weert

Op 21 april 2013 vond de eerste Limburgse draagwandeling van dit jaar plaats. Deze draagwandeling werd georganiseerd door Loes Muler en Marina Wetemans. De weersvoorspellingen waren goed, geen regen en af en toe zon, perfect voor een draagwandeling!

Leuke groep

Omdat je je van te voren niet aan hoefde te melden weet je nooit met hoeveel mensen (en met wie!) de wandeling uiteindelijk zal zijn. Niet iedereen staat op de foto’s maar we waren met ongeveer 20 volwassenen en zo’n 20 kinderen. En leuke groep!

Dragers in het wild

Tijdens de wandeling kregen we leuke blikken en opmerkingen van voorbijgangers. Variërend van ‘‘oh wat lief’’ en ‘‘Kijk eens wat handig!’’ tot  ‘‘Kijk dáár, er zit er ook nog 1 op zijn rug!’’

Na de wandeling

Na de wandeling dronken we met z’n allen wat op het terras van de Daatjeshoeve. Een paar papa’s dronken een wit biertje, de mama’s thee of wat fris. En de kindjes fris óf melk want er waren heel wat kindjes bij die borstvoeding kregen. Het was heerlijk vertoeven daar op het terras en de kinderen vermaakten zich goed en konden fijn spelen.

Plannen

Tegen 17.00 uur ging iedereen weer naar huis en ’s avonds maakten we al plannen voor een nieuwe Limburgse draagwandeling. Deze vindt plaats op 31 augustus en hier lees je er meer over! Noteer de datum vast in je agenda!

Bedankt

Tot slot nog een woord van dank aan alle papa’s, mama’s en kindjes die meegelopen hebben, we vonden het reuze gezellig dat jullie er waren! Martin Melissen bedankt voor het maken van de foto’s en Lisanne Wetemans voor het maken van de film.

Foto’s en film

Heb je meegelopen en wil je graag wat foto’s ontvangen? Stuur dan even een mailtje. En heb je de leuke film al gezien? Hier kun je hem bekijken. Ook al was je er niet bij, zo geniet je toch eventjes met ons mee.