Fotowedstrijd

Banner fotowedstrijd DurftedragenEen poosje terug hielden wij van Durftedragen.nl een fotowedstrijd. Ruim 900 foto’s zijn er ingezonden in 10 verschillende categorieën. Deelname aan de fotowedstrijd is niet meer mogelijk, de inzending is gesloten. Scroll naar beneden om alle ingezonden foto’s te bekijken! Bij alle categorieën staan de winnende foto’s boven aan!

We selecteerden ook 20…. nee 25 prachtige foto’s die een kortingsbon van Dragen & Zo krijgen! De winnende foto’s vind je hier!

De 5 extra goodiebag-winnaars vind je hier!

10 keer kans!

Bij de Durftedragen.nl fotowedstrijd mag je met 10 foto’s mee doen! Je mag dus maximaal 10 foto’s per persoon insturen. Welke categorieën zijn jouw favoriet? Kies je voor een categorie waar je al een leuke foto van hebt in je foto-archief of ga je aan de slag om er bijvoorbeeld een “Kunstzinnige” foto van te maken? Of wordt jouw foto de mooist Colour-Blocking draagfoto? We zijn reuze benieuwd! Hoe minder foto’s er in een categorie staan hoe meer kans je hebt op een prijs in die categorie natuurlijk.

10 categorieën, 10 prijzen (én kans op kortingsbonnen!)

In elke categorie wint er één foto, die er naast de eer ook met een mooie prijs vandoor gaat. En de prijzen zijn zeker de moeite waard! Wat je kunt winnen:

  • 1 x Bondolino ergonomische drager –> gewonnen in de categorie Vervoer
  • 1 x Little Frog draagdoek –> gewonnen in de categorie Dragen & Zo
  • 1 x Calin Bleu draagdoek –> gewonnen in de categorie Selfie
  • 1 x winnende foto op canvas –> gewonnen in de categorie Kunstzinnig
  • 1 x grote gevulde Goodiebag –> gewonnen in de cateorie Vakantie
  • 1 x Rubens Linné Bumble Bee –> gewonnen in de categorie Dieren
  • 1 x Rubens Linné Blueberry –> gewonnen in de categorie Water
  • 1 x Bilibo mini setje –> gewonnen in de categorie Colour-Blocking
  • 1 x Setje Babylegs –> gewonnen in de categorie Hoogte
  • 1 x Set kaarten van Jakima –> gewonnen in de categorie Silhouetten

In de categorie Dragen & Zo maak je nog extra kans op 5 goedgevulde Goodiebags! Om het extra spannend te maken, houden we nog even geheim welke prijs bij welke categorie hoort. Als je 10 x mee doet, heb je wel 10 x zoveel kans op je favoriete prijs. Mocht je nou net buiten het net gevist hebben, hoef je nog niet te treuren. We verloten onder de inzenders ook nog 20 kortingsbonnen van Dragen & Zo.

 

Klik op het thema dat je wilt bekijken!

vakantiedieren

Colour-blockingdragenenzowaterkunstzinnighoogteselfievervoer_silhouetten

De actievoorwaarden voor deelname aan de fotowedstrijd vind je HIER.