Grote zoon op de rug 0

Vorig jaar zegt mijn zoon van toen 9 jaar; “Mam, heb je mij en Larissa ook gedragen?” “Jou wel” zeg ik, “alleen was dat niet in een draagdoek of mei tai”. “Mogen wij ook een keer in de mei tai”?

Het ziet er niet uit, maar wat een lol hadden we! Zowel mijn zoon van 9 jaar als mijn dochter van 6 jaar oud vonden het heerlijk zitten en begrepen maar al te goed dat hun zusje van bijna 2 jaar nog heel graag iedere dag gedragen wilde worden. De jongste is inmiddels 2,5 jaar en wordt soms nog gedragen, hoewel mijn rug het nu iets minder toe laat omdat ik 33 weken zwanger ben van ons vierde kindje. Deze mama is nu al op zoek naar een nieuwe doek voor bij de mei tai, zodat ze de allerkleinste en de een na kleinste nog lekker bij zich kan dragen.

grote zoon op de rug

FB Inzenden