Klikken 2

Artipoppe EtsyDaar zit je dan achter je laptop (terwijl je toen je de kindjes in bed aan het leggen was al iedere minuut op je telefoon keek om te kijken of je nog op tijd beneden achter je laptop zou kunnen zitten voor de release), als een malle je scherm te refreshen. Nog eens checken of je echt ingelogd bent in je Etsy account en of je ook ingelogd bent op PayPal.

Stom PayPal wachtwoord

En dan….. daar zijn de doeken….. je ziet er maar 2. Je klikt de eerste die je ziet….. (een maat 2 maar ach shorties rule) ….. grr….. je moet weer opnieuw inloggen bij PayPal (wat is er misgegaan?!). Had je nu je paswoord maar gekopieerd zodat je het alleen maar had hoeven plakken. Je brein hapert….. je vertypt je….. snel opnieuw….. helaas….. ”dit item is niet meer beschikbaar”.

Verkocht binnen één minuut!

Snel terug naar Etsy….. er staat nog een hele lijst doeken. Snel klik je weer op de eerste foto die onder je muisknop zit. “Dit item is niet beschikbaar”. Weer terug….. en dan blijken alle doeken (75 stuks bleek achteraf) weg te zijn. In minder dan een minuut állemaal verkocht. Adrenaline raast door je lijf. Je wil een hele reep chocolade opeten. Je verwenst jezelf voor dat stomme PayPal paswoord.

Dan hoor je je kindje huilen en rent naar boven om hem te troosten. Ach….. who cares dat ik de nieuwste Artipoppe net niet geklikt heb….. wat er in eender welke doek gedragen wordt….. dat is echt belangrijk! Ik zwijmel weg terwijl ik naar mijn inmiddels weer slapende engeltje kijk en droom dat ik bij de volgende release verder kom dan alleen het “mandje”.

Herkenbaar ?