Mag ik mijn draagdoek wassen met wasverzachter? 0

Wasverzachter

Mag ik mijn (nieuwe) draagdoek wassen met wasverzachter? Het is een vraag die ons ontzettend veel gesteld wordt.

Wasverzachter

Het antwoord is NEE. Je denkt dat je draagdoek er snel zacht van wordt en lekker gaat ruiken en dat is misschien ook wel zo, maar wasverzachter is niet goed voor je draagdoek. De vezels in je draagdoek worden door het gebruik van wasverzachter zacht en glad waardoor de stof kan gaan glijden. Niet zo handig als jij denkt een stevige knoop gemaakt te hebben en je hebt je kindje op je rug. Geen wasverzachter gebruiken dus!

Azijn

Zelf doe ik tijdens het wassen van mijn draagdoeken wel eens een scheutje azijn in het wasverzachterbakje. Dit kan geen kwaad.

Heb jij ook een vraag?

Hopelijk heb je door dit blogje een duidelijk antwoord op je vraag “Mag ik mijn draagdoek wassen met wasverzachter“.

Heb jij ook een vraag? Stel hem ons en wie weet lees je hier binnenkort het antwoord.