Merel 0

Merel

Een week na deze foto ontdekte ik dat ik kanker had……
Merel, 35 jaar en Mama van Lana en Aaron
Heeft ca. 25 draagdoeken / SSC’s – draagt sinds 6,5 jaar.

Leeftijd van mijn kindje op deze foto:
Aaron is hier 1 jaar (bijna 2!).

Draagdoek die ik op deze foto gebruik:
WrapConversion Mei Tai van Hoppediz Lima, van mijzelf (MamaMerel).

Waar is deze foto genomen:
In het centrum van Tilburg.

Wat vind ik zelf bijzonder aan deze foto:
Hier droeg ik mijn jongste voorlopig voor het laatst. Ik wist niet dat ik een week later zou ontdekken dat ik kanker had en 9 maanden doodziek zou zijn. Gelukkig heb ik van dat draagmoment genoten en gelukkig heb ik ook tijdens mijn ziekte nog gedragen…en daar NOG meer van genoten!

Mijn favoriete draagdoek:
Een Mei Tai met gevoerde banden.

Raarste opmerking die ik (al dragend) ooit kreeg:
Of ik dat niet eng vind, mijn kind op mijn rug. Tja, een wandelwagen voor je uit duwen, dat vind ik dan weer eng, iedereen kan zomaar aan je kind zitten, het zelfs eruit nemen als je je even omdraait. Mooi dat dat niet lukt in de draagdoek!

Over het aantal draagdoeken/ergonomische dragers dat ik bezit:
Ik heb geen idee hoeveel eigenlijk. Vanwege mijn bedrijf maak ik natuurlijk regelmatig wat, zowel voor mijn eigen plezier als voor reclame of als test. Zo zullen er wel 10 Mei Tai’s liggen, 5 Buidelslings, 3 Ringslings (die verknip ik vaak om de ringen opnieuw te gebruiken [voor mezelf hoor]), een paar SSC’s, een ZsaZsa en dan nog een ByKay elastisch en DENIM (de allereerste!), een Wrapsody en Girasol Chococabana. Heb ik het nu? Hoe ver ben ik? 25! Ja dat is nog voorzichtig denk ik hoor. Totaal onnodig natuurlijk, maar goed, dat zijn meer dan 3 paar schoenen ook, oh nee het zijn mannen die klagen over doeken, dus dan zeg ik dat de derde gameconsole ook niet echt meer toegevoegde waarde heeft. Zo. Klaar ermee.

Mijn mooiste draagervaring:
Mooiste?! Pfffff, van al die memorabele momenten? Het is alles bij elkaar, de gewone heerlijkheden, zoals dat ze na de borst in de draagdoek tegen je aan geplakt in slaap vallen. Dat geronk recht onder de neus. De babylucht die je neus binnen dringt. De nekplooitjes die je dan zo goed kunt zien. In 1 woord subliem.

DRaagmama en draagpapa in de spotlights