Terugblik op de ON Beurs 0

Ouders Natuurlijk BeursAfgelopen zaterdag, 25 mei 2013, was het zo ver. De Ouders Natuurlijk Beurs. Dé beurs op het gebied van natuurlijk ouderschap. Durf te Dragen was er bij en het was het plan om rond te lopen om veel leuke “Durf te Dragen” foto’s te maken! Echter was het bij onze andere stand, Dragen & Zo, de hele dag zó druk dat we daar niet meer aan toegekomen zijn. Die foto’s maken we dan een andere keer wel. Er is welgeteld één foto gemaakt, die zie je binnenkort terug in het fotoboek.

Draagbedel

Als je één van de eerste 150 bezoekers was kreeg je een Ouders Natuurlijk Beurs Goodiebag. In die goodiebag zat een draagbedeltje dat we speciaal hebben laten ontwerpen met het logo van Durf te Dragen! Ook zaten onze postkaart en een Durf te Dragen schrijfkaartje er in. Mocht je deze goodiebag hebben weten te bemachtigen hopen we dat je onze goodies leuk vindt!

Prijswinnaars

Wat we ook heel leuk vonden was dat de prijswinnaars die een toegangskaartje voor de beurs hadden gewonnen even gedag kwamen zeggen aan de kraam. Altijd leuk om even irl te kletsen!

Draagdoek

Wat wij ook érg leuk vonden is dat we via Twitter een prachtige Girasol Cherry Pie aangeboden kregen door Debbie, op Twitter @nrg50, om uit te lenen. Aangezien we nog geen Girasol hadden om uit te lenen zijn we hier heel blij mee! Je vindt deze Girasol later deze week in onze Doekenbieb.

Stashcard

Op de Ouders Natuurlijk Beurs introduceerden we de stashcard! Op deze mooie kaart, A4 formaat en gemaakt van stevig papier, kun je je stash noteren. Het idee is bedacht door Wendy de Boer en zij heeft de stashcard ook ontworpen. Dit allemaal naar aanleiding van onze blog, zo leuk! Ik heb mijn ingevulde stashcard even gescand. Eigenlijk moet ik nog een 2e invullen (sssst).

Stashcard