Vakantie

Zon, zee en strand: De typische vakantiegedachte. Maar geen zorgen als jij daar deze zomer niet gaat vertoeven, vakantie is voor iedereen anders. Sterker nog: vakantiefoto’s zijn voor iedereen anders. Op de perfecte vakantiefoto kun je zien dat je geniet van je vakantie, op jouw manier. Aan het zwembad, in de jungle of op de Waddeneilanden, vakantie is een tijd van genieten: van de omgeving, het klimaat en natuurlijk het dragen van je kindje. En dat mag gezien worden!

De winnende foto

De ingestuurde foto’s in het thema vakantie waren héél divers! Van actief tot rustig, van strand tot bos, stedentripjes en ‘gewoon-in-de-achtertuin-kiekjes’. Ook weer moeilijk kiezen. De winnende foto gaf ons écht het vakantiegevoel. Relaxed, goede sfeer en het totaalplaatje klopt helemaal. Nicole van harte gefeliciteerd! Jij wint een tjokvolle goodiebag, zo één die je lekker op vakantie uit wilt pakken, maar dat kan natuurlijk ook gewoon in je achtertuin 😉

Vakantie

Ingestuurde foto’s

Upload hier je vrolijkste vakantie draagfoto!

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht om in te vullen, maar we plaatsen het NIET op de site)

Je Twitteraccount:
@

In welke categorie wil je mee doen? (verplicht)

Upload hier je foto
Let op: je kunt alleen foto's uploaden met het formaat .jpg

  • Zoek je een babydrager, peuterdrager of kleuterdrager? Kijk dan eens op Rose and Rebellion.nl voor de mooiste, hipste en meest ergonomische dragers!
  • Dragen & Zo, voor de mooiste draagdoeken en ergonomische dragers.
  • Webwinkel met postkaarten en stickers, o.a. in thema natuurlijk ouderschap / borstvoeding.
  • Wil jij ook adverteren op www.durftedragen.nl?