Wat is fluffy mail? 1

Fluffy mail

Of wij van Durf te Dragen in een kort blogje even uit willen leggen wat “Fluffy mail” is. Natuurlijk willen we dat, graag zelfs!

Fluffy mail

Je hebt een nieuwe draagdoek gekocht en je wéét dat de postbode vandaag komt, dus ga je maar niet de deur uit. Uit “angst” om de postbode te missen. Want, deze postbode brengt vandaag iets heel leuks bij je. Namelijk je nieuwe draagdoek! Of je nieuwe ergonomische drager, ringsling of mei tai. Die ontzettend leuke “doekenpost” wordt ook wel fluffy mail genoemd!

Doekenpost Fluffy mail

Toen ik de term ooit voor het eerst hoorde dacht ik “fluffy wat??? Maar inmiddels is het een term die niet meer weg te denken is in “doekenland“. Je leest ontzettend vaak dat iemand fluffy mail onderweg heeft. En áls de postbode dan komt dan kun je niet wachten om je pakketje open te maken en met je nieuwste aanwinst te gaan dragen.

Ken je het gevoel?

De Nederlandse term doekenpost wordt veel minder vaak gebruikt en zeg nou zelf: fluffy mail klinkt toch gewoon ook véél lekkerder dan doekenpost? Als je je nieuwste aanwinst uitgepakt hebt ga je er fijn mee dragen én natuurlijk foto’s van maken. En als je eenmaal de smaak te pakken hebt dan zie je op een dag wéér een leuke nieuwe draagdoek en voor je het weet heb je weer fluffy mail onderweg!

Heb jij ook een vraag?

Hopelijk heb je door dit blogje een duidelijk antwoord op je vraag “Wat is fluffy mail“!
Wil jij ook een “draagterm” uitgelegd hebben? Vraag het ons en wie weet lees je hier binnenkort het antwoord.