Wil je ook een foto inzenden?

DO dtd fotoinzenden header pictures
Er zijn al veel ouders die hun kindje in een draagdoek of ergonomische drager dragen.
Toch zijn het er nog láng niet genoeg.

Want hoe vaak spot je een andere draagmama of draagpapa “in het wild”? Gewoon op straat of in de supermarkt? De meeste bezoekers van Durftedragen.nl bijna niet. Terwijl het zo ontzettend leuk is om naar andere draagouders te kijken.
Door foto’s te kijken ontdek je nieuwe manieren van knopen, merken draagdoeken die je nog niet kende én het belangrijkste: je ziet allemaal tevreden kindjes.
Kindjes die er van genieten om te worden gedragen. En ouders die daar weer van genieten. Want op geen enkele plek is een kindje zó tevreden als dichtbij mama of papa.

Stuur ook jouw draagfoto(’s) in, zodat alle bezoekers van Durftedragen.nl kunnen meegenieten met het plezier dat jullie aan het dragen beleven! Laat ons meegenieten met jullie leukste, ontroerendste, bijzonderste of gewoon-mooie- momentjes in de draagdoek of ergonomische drager. Je foto wordt geplaatst in het fotoboek op de homepage. We mailen je zodra je foto is geplaatst.

Stuur je foto in

Je naam (verplicht)

Je emailadres (verplicht om in te vullen, maar we plaatsen het NIET op de site)

Welke tekst mag er bij je foto komen te staan?(verplicht)

Upload hier je foto
Let op: je kunt alleen foto's uploaden met het formaat .jpg

Voorwaarden voor het insturen van je foto:

  • Je mag zoveel foto’s insturen als je wilt.
  • De ingestuurde foto mag digitaal bewerkt zijn.
  • Iedere foto-inzending moet voorzien zijn van een bijschrijft (titel, korte omschrijving)
  • Foto’s waarvan Durftedragen.nl vindt dat ze niet binnen het thema van de website passen (draagdoeken, ergonomische dragers, dragen) worden door Durftedragen.nl niet geplaatst.

Wat niet toegestaan is:

  • Het uploaden van foto’s die inbreuk maken op de privacy, (intellectuele) eigendomsrechten (waaronder portretrecht) of andere rechten van derden.
  • Het uploaden van foto’s met reclame-uitingen.

Disclaimer

Durftedragen.nl streeft naar een zorgvuldig beheer van deze site, maar kan geen volledige controle uitoefenen op de foto’s die derden publiceren via deze site. Durftedragen.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, welke ook, die het gevolg is van onjuistheid en/of onrechtmatigheid (inclusief onrechtmatig gebruik door derden) van foto’s die gebruikers op de site publiceren. Ook aanvaardt Durftedragen.nl geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe sites waarop foto’s mogelijk (verder) wordt gepubliceerd.